Snabba spel online

spela_dator_14851621

Ibland har man inte allt tid i världen att lägga ned på ett spel. Det finns helt klart utrymme för riktigt snabba spel man kan plocka upp och spela en kort stund under en fika rast, medan man väntar på något eller under något annan tidsbegränsande omständighet. Frågan är då: vad ska man välja? Här följer några tips på spel som passar för just dessa situationer.

Overwatch

Är man en FPS-spelare som inte ännu har testat på Overwatch än har man verkligen missat något; det är ju inte helt utan anledning som det valdes som årets spel 2016. En Overwatch-match tar inte lång tid att spela och kan många gånger vara över innan man nått tiominutersstrecket. Spelar man dock ranked kommer det att ta lite längre tid då man antingen måste spela som både anfallare och försvarare eller bäst av fem beroende på vilket spelläge man hamnar i. Men i deras nya Arcade-läge hittar man gott om snabba spelsätt.

Hearthstone

Hearthstone är också ett väldigt populärt spel där man kan spela en match under tio minuter. En del behöver bara ta ett par minuter beroende på hur bra/dåligt det går för antingen en själv eller motståndaren.  Spelet har byggts på en hel del sedan det först kom ut och är nu uppe i hela 7 expansioner som alla har lagt till en mängd nya kort att samla på sig och spela med.

admin