Kul med mobilen – poker mot dealern

803935-poker-hand-quads-jacks

Är man medlem på en pokersajt vill man inte skapa en massa medlemskap på andra platser bara för att alltid ha ett pokerbord att spela vid. Det är också irriterande när man väl valt ett bord och måste vänta tills bordet bli fullt innan man kan börja spela.

Det finns pokervarianter där du slipper väntetiden för du spelar endast mot en dealer. Och när det kommer till poker på mobilen finns det ingen fysisk dealer att rätta sig efter, det är själva spelet som sköter delaern och det minskar risken för fusk och svinn.

Pokertypen vi pratar om är Carribbean Stud Poker. Här får både du och dealern fem kort. Det går att vara flera spelare, men finns möjlighet att spela själv. Spelet har enkla regler som är lätta att följa. Om dealerns sämsta kort är Ess och Kung måste den spela, är de bästa korten Ess och Dam måste dealern lägga sig och du får tillbaka din ante om du betalat in för att spela.

Eftersom banken har en sådan fördel, 5 %, är det inget spel där man kan vinna mycket pengar. Och man måste ha bra kort för att ge sig in i leken. Det ska gärna vara par eller högre. Det bästa man kan ha är en royal flush: en stege i hjärter från tio till ess. Har du samma hand som dealer eller annan spelare, vinner den som har den högsta valörerna på sin hand.

Det är enkelt att spela poker i mobilen eftersom det inte behövs en stor skärm för att se hela brädet som man spelar på, och valörerna är enkla att se även om de är lite mindre än de är på en fullstor dataskärm.

 

rnn.yqe.