Fotball Manager 2015

Fotball Manager 2015 sägs vara det bäst säljande managerspelet på dagens marknad och något som kan ge den fotbollsintresserade nörden många timmars underhållning.

Spelet går ut på att anta rollen som tränare över ett lag och att sedan göra så bra ifrån sig som möjligt med de medel man har att tillgå. Du får ta mängder av beslut som vanliga tränare ställs inför, och får dessutom möjligheten att påverka spelarinköp och försäljningar. En bra manager kan göra underverk med ett lag i de lägre divisionerna och enbart på några säsonger avancera på ett sätt som hade varit betydligt svårare i verkligheten.

Roligt som attans

Vi kan intyga att spelet är extremt kul och vi fastnade faktiskt hela förra helgen med att enbart trade:a spelare och klättra i både tabeller och divisioner. Som vi inledningsvis var inne på, finns det en hel del tid att spendera innan man ledsnar, något vi inte alls känt av än så länge.

Tycker man sig ha bra koll på fotboll, kanske det är dags att ta steget ut i verkliga livet och antingen satsa på en riktig tränarkarriär, eller använda sin kunskap till något annat som i slutändan kan komma att bli potentiellt givande.

Det är förstås dock en viss skillnad på att leda ett elektroniskt fotbollslag och att ta beslut i den världen och ett helt annat i verkligheten. Man behöver inte riktigt på samma sätt stå till svars, om man väljer att byta ut en viktig stjärnspelare och detta skulle gå åt skogen inom ett spel. Är det dock en av de bakomliggande orsakerna till varför man förlorar en riktigt match, eller stämningen sjunker i truppen på grund av friktion från den bänkade spelaren, krävs det en helt annan pondus för att motivera sitt beslut.

 

rnn.yqe.